Så er det tid til gøgl, dans og musik på Cirkus Tværs i Gellerup 11. april kl. 10 – 12.

Med støtte fra Gellerup Fællesråd og Samvirket optræder sigøjnergruppen Romano Suno og gøglergruppen De Splittergale atter efter 14 års venskab. Arrangementet er åbent og gratis for Gellerups beboere og folk som har tilknytning til Livsværkstederne i Gellerup.

Romano Suno er en ungarsk danse- og musikgruppe som har ladet sig inspirere af venskabet med De Splittergale, som er vild med gøgl. Humøret er højt, når forestillingen byder på en fortælling om det positive fælles kulturarbejde fra to befolkningsgrupper, som ikke har høj status.

”Det er livsbekræftende og fedt, når to kulturer mødes og får fodslag,” fortæller Trille Lucassen, som er cirkusdirektør på Cirkus Tværs og tilføjer smilende: ”Mine børn opfører også et nummer eller to.”

Arrangementet afsluttes med workshop, hvor publikum får lov til at synge sigøjner/gøglersang, danse og spille på savblad, skeer, tommestok mm. Arrangementet er gratis og tilmelding er ikke nødvendig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.