Det får ikke Helhedsplanens parter til at opgive tankerne om en uddannelses-campus i Gellerup, at Sosu-skolen har trukket sig fra forberedelserne. Heller ikke, selv om Sosuskolens leder siger, at han ikke kan få øje på det realistiske i en campus.
Næstformand i Brabrand Boligforening, Keld Albrechtsen har godt noteret sig skoleleder Leo Fodgaard Hansens udtalelser til gellerup.nu, men siger:
"Der er fortsat drøftelser mellem boligforening, kommune, ministerium og skoler, og vi er fortsat optimistiske. Det er fortrolige samtaler, så jeg kan ikke komme mere ind på dem."
"Jeg kan se, at Sosu-skolens leder udtrykker skepsis over for ungdomscampus, men det ved vi ikke hvorfor. Vi håber og tror fortsat på en aftale om uddannelsesinstitutioner og ungdomsboliger, en aftale, som også vil kunne gælde for Sosu-skolen," siger Keld Albrechtsen.
Han erkender, at det er en meget vigtig del af helhedsplanen at få uddannelser trukket til Gellerup, og derfor arbejdes der også intenst med at få det opfyldt. Han kan ikke gætte på, hvornår der sker et gennembrud for en campus.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.