Kom og hør Louise Juul spille tirsdag d. 17. april kl. 17 på Gellerup Bibliotek.

Louise Juul er for øjeblikket i færd med at producere en ny plade, der er stærkt påvirket af et længere ophold på “House of Songs” i Austin i USA; en institution, der er skabt af danskeren Poul Krebs. Hendes musik er en en blanding af rock og folk og med større dybde, kant og nærvær end tidligere. Denne plade udkommer i efteråret, men Louise vil allerede d. 17. april spille flere numre fra den nye plade.

Smuk modtagelse
Louise Juul er 34 år gammel og stammer fra Juelsminde, men bor i Aarhus. Musik og sang har altid spillet en væsentlig rolle i hendes liv. Hun har i mange år skrevet sine egne tekster og selv lavet musikken forud på sin EP – “I love you” og hendes debutplade “Let me grow” fra 2007 . Begge plader fik en smuk modtagelse og kom i rotation på DRs P4, ligesom de blev hyppigt spillet på lokalt plan rundt om i landet.

Hun fulgte CDen op gennem koncerter ved forskellige arrangementer med sine egne musikere. Det er blevet til et stort antal koncerter både på koncertsteder og i kirker med et repertoire, der ikke blot har omfattet egne sange, men også sange af andre kunstnere. Hun har ofte optrådt som support i forbindelse med store koncerter i Horsens, som f.eks. U2 og Bon Jovi.
Og nu altså også Gellerup! Større bliver det ikke. Der er gratis adgang.

Næste arrangement er tirsdag d. 24. april kl. 16.30 med 18 piger fra Aarhus Musikskoles Børnekor. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.