Den ene længe i den nye del af Bazar Vest var i nat i brand. Sort røg væltede over bygningerne på Toveshøj ca. kl. 5 om morgenen.

Ca. Kl. 5 natten til lørdag var der kæmpe brand i Bazar Vest. Anett Sällsäter Christiansen sad oppe og skrev, da hun pludselig så en kæmpe røgsky over tagene. ”Først tænkte jeg, at der var tordenvejr på vej, men da røgen begyndte at vælte ind af mine vinduer, fandt jeg ud af hvor alvorligt det var,” udtaler hun til gellerup.nu.

Den afdeling af Bazaren, der blev ramt af branden, rummer blandt andet en boligforretning, et døgnåbent supermarked, samt nogle autoværksteder.  Politiet afspærrede i nat store dele af området og kunne, ifølge P4 Østjylland, ikke komme nær branden, så brandvæsenet kan ikke se om branden er påsat.  
Her til morgen er vejene stadig afspærrede for at holde nysgerrige væk fra området og give brandvæsenet ro til at gøre deres arbejde.
En person fundet død
Ifølge politiet er der fundet en person død på et toilet i bygningen, der blev udbrændt. Der er endnu ingen rapporter om hvem personen er, eller om det var den person, som blev meldt savnet tidligere. I følge rapporter nåede en person, som arbejdede i bageriet ikke ud, da bygningen brød i brand.
Tidligt om eftermiddagen er der stadig mange brandbiler og politi ved bazaren, og noget af området er afspærret. Resten af Bazaren er åbent som sædvanligt.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.