Til afdelingsmødet i Gellerupparken blev der under Helle Hansens beretning gjort opmærksom på, at tryghedsgarantien snart træder i kraft.
Folk, der bor i de tre blokke på Bentesvej, som skal rives ned eller omdannes pga. Helhedsplanen, kan godt begynde at overveje, hvor de vil bo. Tryghedsgarantien træder nemlig i kraft fra den første september i år og gælder et år frem. Det betyder, at beboerne i disse blokke har et år til at få pakket ned og flyttet til en anden lejlighed.

Tryghedsgarantien betyder, at ingen bliver smidt ud af deres boliger, men bliver tilbudt en lejlighed i samme eller bedre stand end den de kom fra. Man får hjælp til at flytte, dvs. at man kan få udleveret kasser, og et flyttefirma flytter tingene for en.

Ud i byen er også muligt
Der kan også være nogle der ikke har lyst til at blive boende i området, og de vil få hjælp til at finde en bolig et andet sted i byen.
Helle Hansen fortalte, at der kommer en informationstrailer til området, som skal informere beboere om forhold i forbindelse med fraflytning og hvordan tryghedsgarantien fungerer.  Der kan beboere, der er bekymrede for deres egen situation og boligforhold, også få hjælp. Denne trailer skal gerne komme ud i Gellerup i løbet af foråret.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.