D. 1. maj vil der være rig mulighed for at komme ud og opleve forskellige arrangementer i Gellerup.
Cafe Perlen inviterer til 1. maj i Yggdrasil fra kl. 9.00 til 11.00, hvor der er mulighed for at købe morgenmad. Der skal synges ”gode gamle” kampsange, og der vil være taler af Keld Albrecthsen, næstformand i Brabrand Boligforening og tidligere medlem af Folketinget for Enhedslisten, byrådsmedlem Jan Ravn (SF) og rådmanden for Børn og Unge Kristian Würtz (S). Alle er velkomne til at deltage.
Temadag i Foreningernes Hus
Iværksætteri og selvforsørgelse er et af de vigtige emner, der vil blive taget op på temadagen i Foreningernes Hus d. 1. maj, hvor somaliernes succes i Minnesota, USA, også er et emne. Borgmester, Jacob Bundsgaard, vil fortælle om sin egen rejse til Minnesota og om sit møde med somalierne der, som klarer sig væsentligt bedre og er bedre integreret end deres landsmænd i Danmark. Udover borgmesteren vil der også komme en række relevante oplægsholdere.
Et af målene ved temadagen er at styrke herboende somaliere som medborgere, hvor de oplever inddragelse, respekt og medansvar.
Temadagen er arrangeret af Ali Nuur på vegne af herboende somaliere, og vil finde sted d. 1. maj kl. 15.00 til 18.00 i Foreningernes Hus.
Alle er velkomne og der vil blive serveret kaffe, te, sodavand og lidt mad.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.