Ca. 30 var mødt op til 1.maj arrangement i Yggdrasil. Der var indbudt tre talere, alle sammen fra den røde ende af det politiske spektrum. Det var Keld Albrechtsen, tidligere medlem af folketinget for Enhedslisten, Jan Ravn fra SF og Kristian Würtz fra Socialdemokraterne.

”Når jeg ser et rødt flag smælde, på en blank og vårfrisk dag”, lød det fra deltagerne til arrangementet. Denne sang havde Keld Albrechtsen valgt at lægge ud med. I hans tale fortalte han, at det var 3. gang, at han var i Yggdrasil og holde tale. Han sagde, at selvom det var dejligt for en gangs skyld, at kunne holde tale, når det var en rød regering, der sad ved magten.  Det kunne SF’eren Jan Ravn også tilslutte sig. Han sagde, at de sidste ti år havde man brugt 1. maj til at skælde ud på den siddende borgerlige regering, og at det var dejligt at holde tale, hvor SF faktisk var en del af regeringen. ”For bare et år siden så man Pia Kjærsgaard i medierne hver dag, og det er vi heldigvis fri for i dag,” fortæller Jan Ravn.
Gellerup trænger til et kærligt løft
Kristian Würtz, som er børn og unge rådmand og Socialdemokrat, er glad for Gellerupparken. Sidste uge var hans familie i Gellerupbadet.” Da vi trillede barnevognen rundt i parken, kunne vi ikke undgå at blive grebet af de nye tanker om stedet,” fortæller Kristian Würtz. Han glæder sig til, at Gellerupparken bliver et endnu bedre sted at bo, når helhedsplanen er blevet gennemført.

Han fokuserede meget på skoler og uddannelse: ” Uddannelse er nøglen til fremtiden,” sagde han og snakkede videre om, hvor vigtigt det er at give børn en god start på livet. Både derhjemme, men også i børneinstitutionerne, så børnene bliver dygtige til dansk og kan klare sig i det danske samfund.

Arrangementet blev sluttet af med endnu en sang ” Det er i dag et vejr”. Solen skinnede og alle syntes, det var den perfekte sang at afslutte et godt arrangement med.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.