På under et år er lektiecafeen i Søndervangen vokset sig stor. Så stor, at åbningstiden nu er blevet fordoblet.
”23. april var dagen, hvor vi også åbnede lektiecafe om mandagen,” fortæller projektleder Dat Huynh fra Red Barnet Ungdom, som står bag lektiecafeen. I gennemsnit kommer 17 skole- og gymnasieelever hver gang, og de har ytret ønske om at udvide onsdags-cafeen til en åbningsdag mere.
Så nu kan man få lektiehjælp mandag og onsdag i Fritidsgården i Søndervangen, og begge dage er det kl. 16-18.
Der er lige nu 15 frivillige lektiehjælpere. Der er en naturlig udskiftning, da det er frivilligt arbejde, men da der er venteliste til at blive lektiehjælper, er det nemt nok at bemande onsdagen også.
”Man tegner sig for 6-8 timers frivilligt arbejde om måneden,” siger Dat Huynh.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.