Ny kunstner i Sigrids Stue i Gellerup er Amitis Motevalli fra Los Angeles. Hun præsenterer ”Fantastic Femmes” (Fantastiske Kvinder), som er et projekt for  kvinder mellem 12 og 21. Hun har allerede lavet de første udkast.
"Fantastic Femmes" vil holde åben i Foreningernes Hus hver tirsdag og onsdag fra kl.17-19.
Kunst bringer interaktion
Amitis Motevalli siger, at mange muslimske kvinder har lavt selvværd. Gennem interaktion i kunsten håber hun at få kvinder til at udtrykke deres følelser i processen og derved blive stolte af deres indsats.
Jeg kan lide Gellerup
Amitis Motevalli har allerede fået et godt indtryk af Gellerup. Her bor varme og venlige mennesker, siger hun.
Hendes egne rødder er iranske. Hun kom til USA, da hun var otte. Amitis Motevalli udøver sin kunst i både Iran og USA. Selv har hun ingen børn, men workshops med udøvende kunstnere har givet et stort netværk. Hun betragter netværket som en slags familie, og hun er gudmor til mange.
Hun betragter sig selv som transnational muslimsk kunstner. Derfor glæder hun sig til at se mange nationaliteter i Sigrids Stue. En plakat på væggen viser i forskellige skrifttyper og sprog ”Fantastic Femmes”.
Der hænger også portrætter af stærke feminister. Amitis Montevellig håber og opfordrer til, at beboerne vil hjælpe med at finde billeder af nogle danske feminister.
Troen er stærk
I moskéen er alle muslimer uanset nationalitet. Her kigger man ikke på nationalitet, men forenes i Dumaen gennem troen. Så er det ligegyldigt, om man er iraner, somalier eller har en anden nationalitet.
www.sigridsstue.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.