Villads Brodahl Müller er en af torvholderne på sommerferieaktiviteten "Bål og grill", som er hver tirsdag og torsdag 18-22 i ugerne 27-29 på multibanen. Her fortæller han om hans oplevelser med akiviteten indtil videre:
Grillkullet flammer op og går lidt ud igen, børn i alle aldre spørger mange gange om, hvad vi laver, hvorfor vi tænder ild og ikke mindst, hvornår de må få pølser.
Lidt senere er kullene varme, så pølser og brød bliver lagt på grillen, børn stiller sig i kø og får alle sammen smagt på den varme grillmad. Senere på aftenen  begynder de unge mennesker at komme til grillen, og det er godt, for det er jo derfor, vi er her, nemlig for at spille fodbold og grille pølser til de unge i Viby Syd. Men det er selvfølgelig hyggeligt, at små børn også kommer forbi, og det er jo altid sådan, at der er noget samlende over et godt bål, også selv om bålet i dette tilfælde kun er en grill.  
 
Kampen om bolden
Mens pølserne ligger på grillen, så ruller bolden på den lille bane ved siden af. Nogle drenge spiller fodboldkamp og kommer op til grillen og spiser pølser i pausen. Kampene er spændende og mange af pølse-spiserne tager deres pølsebakke med hen for at kigge på. Intensiteten og niveauet er højt på street-fodboldbanen, de unge mennesker er gode med bolden, god teknik, højt tempo, godt sammenspil, god kommunikation, god selvjustits omkring regler – der spilles uden dommer. Ind i mellem er der også plads til en ophedet diskussion hvor gnisterne springer og dermed afslører, at det gælder om at vinde!
Den energi de unge drenge udviser, er fascinerende at betragte. Jeg drister mig selv til at træde ind på banen, selvom det er mange år siden, at jeg var ung og god med bolden. Dog fungerer hovedet stadig, og heldigvis kan kroppen godt lidt endnu følge med i den fantastiske kamp om bolden.
 
Jeg håber, at vi ses på tirsdag og torsdag i uge 29 til mere grill- og fodboldhygge.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.