Renoveringen af blokkene i Gellerupparken er snart slut. Men her sidst i det tre år lange forløb er det lykkedes at finde en afløser for de mange stilladser, som ellers i flere uger pakker beboerne inde bag blå gardiner.

Det er blevet muligt at benytte en slags elevator med lange arme, som kan køre op og ned uden på blokken, så vi undgår at opstille stilladser.
Ingen tyveknægte
Det gør både arbejdet med at male blokkene hurtigere – og vi risikerer heller ikke, at tyveknægte kan benytte stilladserne til at komme ind i lejlighederne, som det desværre er sket flere steder i løbet af renoveringen.

Den alternative elevatorløsning vil blive brugt på de blokke, som stadig mangler at blive malet på havesiden – blok B1, B2, B5 og B7 (Gudrunsvej 2-20, 48-56 og 68-76). Billedet er taget fra forsiden på B1.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.