I Viby Syd Idrætsforening er man svært stolt af sit serie 6 hold. I sidste sæson var fodboldholdet et af Jyllands dårligste, i den forløbne sæson kæmpede spillerne målbevidst – og rykkede op i serie 5!

Trænerskifte og ny målsætning
Da Zobayr Nader sidste år i november overtog træningen af holdet, var VSI’s serie 6 mandskab officielt et af de dårligste hold i Jylland med kun 1 point i 10 kampe. Gejsten på holdet var til at overse, og spillernes målsætning for den kommende sæson var ret beskeden: De ville bare gerne prøve at vinde en kamp.

Men det blev mere end det!

"Al vores arbejde har givet pote. Det har været en sæson med blod, sved og tårer, men sammen formåede vi at skabe resultater, og vi har sammen formået at få den ultimative pris! Jeg er som VSI træner meget stolt af at kunne sige: "Vi klarede det sku’ "

Sådan siger Zobayr Nader på VSIs Facebookside

Disciplin, hårdt arbejde og kammeratskab
Til vibysyd.dk siger Zobayr, at holdets succes skyldes disciplin, kammeratskab og hårdt arbejde:
"Spillerne har forstået, at der er konkurrence om pladserne. Vil man udtages til kampene, så er man nødt il at komme til hver træning. Nu vi er begyndt at vinde, er det for alvor sjovt at være en del af holdet."
Han takker også for stor opbakning fra fodboldledelsen og idrætsforeningen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.