Søndag den 26. august holdt afdeling 5 Eidfest i Laden. Det var kun anden gang, vi har prøvet dette, og vi var noget spændte på, om alle de 320 børn, som havde købt billetter, havde husket at komme. Det havde de!

Hele dagen igennem var stemningen afslappet, og børn og forældre kom med højt humør. Bestyrelsen havde i år valgt at lade Foreningen Familienetværk i Toveshøj stå for at bage og sælge kaffe og te, ligesom der kom  en mand fra bazaren for at sælge falafel. Det var så populært, at han snart måtte melde udsolgt og bestille nye forsyninger.

På grund af regnvejr foregik alle legeaktiviteter indenfor. Fritidspatruljen stillede op med forskellige borde, hvor børn og unge kunne udfordres i diverse konkurrencer. 

Der var tovtrækning for de stærke, og det viste sig være meget populært blandt børnene. Til sidst var det præmieuddeling til dem, som havde scoret flest point. Stoltheden lyste ud af vinderne, der måtte op og stå på et bord for at blive hyldet.

Afdeling 5 siger tusind tak for hjælpen fra Fritidspatruljen for denne eftermiddag. Uden jer ville vi havde haft mere travlt.

Hvor mange år skal jeg så stå i kø?

For undgå trængsel ved slikuddeling, som man havde skullet købe billetter til i forvejen, havde bestyrelsen indført en ny regel. Man skulle stå i kø, og til bestyrelsens store forbavselse stod børnene med lidt vejledning i kø!
Dog faldt der en kommentar fra en lille dreng der spurgte: Hvor mange år skal jeg så stå i kø?

Men det var tydeligt, at det gik meget hurtigere, når børnene stod pænt og ikke bare i en stor bunke og råbte. Dog kunne det ønskes, at børnene ikke smed deres slikpapir udenfor Laden. Der er opstillet skraldespande til samme formål.

Afdelingen havde gæster udefra, der kom og købte en kop kaffe og lidt hjemmebag, men de tog også en tørn og hjalp til ved det yderst velbesøgte kagebord, og det siger vi tusind tak for.

Alt i alt en meget god dag, som vi med stor sandsynlighed vil gentage til næste års Eid fest, men her vil gerne have, at beboerne bliver bedre til at hjælpe bestyrelsen med forberedelser og det praktiske. I dag var vi kun fem mand (kvinder), og vi kunne sagtens bruge flere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.