Lørdag den 8. september kl. 10-18 afholder Gellerup Kirke i samarbejde med palæstinensere i Gellerup og en række organisationer markedsdagen ”Gellerup for Libanon” på plænen bag Foreningernes Hus, Gudrunsvej 10A. Tag hele familien med og oplev musik, madboder, underholdning, hoppeborge, togture, cykelløb, cirkus og meget andet.
Tværkulturelt samarbejde
Markedsdagen er blevet til i et tværkulturelt samarbejde mellem Gellerup Kirke og palæstinensere i Gellerup. Ved at arrangere en sådan dag sammen, håber de at lære om og af hinanden til glæde for dem selv og for andre.
Hvad går pengene til?
Gellerup Kirke og palæstinensere i Gellerup ønsker at støtte det sociale arbejde i flygtningelejrene i Libanon, og overskuddet fra markedsdagen går derfor til Kanafani Foundation og Al Houla, der begge er organisationer, der arbejder med at forbedre livsvilkårene for børn og unge i flygtningelejre i Libanon.
Cykelrytter for en dag
For at samle penge ind til de velgørende formål, afholdes der under markedsdagen et cykelløb fra kl. 11-12, som blandt andre viceborgmester Rabih Azad-Ahmad og Sognepræst Niels Hviid deltager i.
Sponsér en cykelrytter
Der skal bruges sponsorer, der gerne vil sponsere en cykelrytter, der skal trampe i pedalerne i en time i den gode sags tjeneste. Har du lyst til at donere penge på denne måde, kan du kontakte Kaj Laustsen på tlf.: 61722103 eller mail: laustsen@email.dk
Dagens program
Markedsdagen åbner kl. 10 og løber over hele dagen med forskellige aktiviteter og mulighed for køb af mad og drikke. Der vil køre et tog rundt i parken hele dagen og hoppeborgene er også åbne hele dagen med entre. Dagen slutter kl. 18.
Du kan læse mere om markedsdagen her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.