Socialminister Karen Hækkerup (S) vil besøge Kontaktstedet i Gellerup under HotSpotcentret for at lære af det arbejde med unge, som bliver udført på stedet.

Baggrunden for besøget er dokumentaren ‘Ghettodrengen’, der beskriver det arbejde, Kontaktstedets leder Fadi Kassem udfører for at få unge ud af kriminalitet. Filmen blev vist i TV2 den 2. september i den bedste sendetid.

Løftet om at besøge Kontaktstedet gav social- og integrationsminister Karen Hækkerup i TV2s Go’ morgen Danmark mandag den 3. september.

”Når der er ildsjæle, der brænder igennem og som gør en forskel, så skal vi se: Er der noget af det arbejde, der bliver gjort, som vi kan få til at sprede sig over resten af landet,” sagde socialminister Karen Hækkerup i TV2s Go’ morgen Danmark om Fadi Kassems arbejde.

Som teenager var Fadi Kassem selv kriminel. Nu bruger han sit liv på at være en god rollemodel for unge.

”Fadi Kassems indsats som positiv rollemodel i forhold til unge, viser dem vejen frem. Nemlig, at der er andre muligheder for et bedre liv, end at bevæge sig ud i kriminali-tet,” siger Bent Nielsen, chef for HotSpotcentret.

Dokumentaren ‘Ghettodrengen’ er produceret af Deluca Film og distribueres af Det Danske Filminstitut.

Læs TV2s omtale af ‘Ghettodrengen’

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.