Beboerne har et ønske om at få nyttehaver i Toveshøj. Derfor vil afdelingsbestyrelsen nedsætte et lille udvalg af beboere, som kan lave udkast til en nyttehave imellem blokkene på Janesvej. Her ligger i dag en gammel legeplads.
Haver nedlægges på Bentesvej
Gellerupparken har i mange år haft foreningen Grønærten og har i dag haver på Gudrunsvej, Dortesvej og Bentesvej. Haverne på Bentesvej vil blive nedlagt, når helhedsplanen går i gang, og her vil beboerne gerne fortsætte med at holde haver.
Det vil de så kunne på Toveshøj. Og da nogle beboere på Toveshøj har haver på Bentesvej og Dortesvej, får de nu en mulighed for at få en have her i Toveshøj. I første omgang er der planer om 15-20 haver.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.