Lørdag aften var Globus1 ’besat af kunstnere og dansere, som var samlet for at indsamle penge til Gaza. Målet er at samle ind til at kunne sende 15 ambulancer, konvoj med hospitalsudstyr og medicin til Gaza gennem Egypten.

K1 19 var der traditionel palæstinensk folkedans.  Børnene stod helt oppe på scenen. Med munden vidt åben kiggede de på de trampende rytmiske dansere klædt i traditionel dragt.

Det var lidt svært for værten at få stemning sat op i højt gear, da salen ikke var helt fyldt op som forventet. Men trods det halvtom lokale, med op mod de 100 tilskuer, kunne man mærke hans energi indefra.  

Et minuts stilhed

Med Familia Loca, en breakdance gruppe, og lokale sangere, var der en masse forskelligte at se og høre. Men det var klart, at publikum gik amok, da Shaka Loveless blev præsenteret. Før han gik i gang med at optræde med sine største hits, var der lige et minuts stilhed for Gaza.

Man skulle tro, at Shaka stod foran flere hundrede tilskuere. Der var sved på panden og lidenskab i hans stemme. Og ikke mindst beundring i hans blik, da publikum kunne hans tekster ligeså godt som han selv.

Som enstor overraskelse kom L.O.C på scenen bagefter. L.O.C gav også på numre, og spillede med stor glæde for de få heldig som så på. Alt i alt var natten en hyggelige oplevelse for dem der var med.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.