Onsdag fejrede Søndervangskolen en stor fødselsdagsfest for skoleleder Rani Hørlyck, der blev 50 år i lørdags. Rani blev fejret såvel om morgenen af eleverne som om eftermiddagen af sin familie, ansatte og samarbejdspartnere.

Da Rani mødte ind på skolen om morgenen, blev hun taget imod og overrasket af jublende børn, der flagede og sang fødselsdagssang for hende i skolens forhal.

Efter denne seance kom nogle af børnene hen til Rani for at ønske hende personligt tillykke med fødselsdagen. Dette gjorde et stort indtryk på Rani, der var helt overvældet af glæde over denne morgen-surprise.
På kontorgangen stod kontorets øvrige personale klar til uddeling af velsmagende hindbærsnitter og juice til eleverne, før de kunne gå ned til deres klasser og modtage undervisning igen.

Rani blev hyldet
Om eftermiddagen deltog flere ansatte og samarbejdspartnere i en hyggelig sammenkomst i personalerummet. Der blev serveret lune fødselsdagsboller samt en frisk og lækker lagkage, kaffe og thé.

Under spisningen holdt en af de ansatte, Claus Volter, en tale for Rani, hvor hun bl.a. blev hyldet som skoleleder for sit store engagement i  sit arbejde, for at give opbakning og støtte til de ansatte, for at være imødekommende, ambitiøs, åben, en visionær leder og ikke mindst for at gå forrest og lede sine medarbejdere.

Kl. 15.30 nåede festen sin afslutning, og folk drog videre….

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.