Langkær Gymnasium og HF har fået ny vicerektor, da Lone Sandholdt Jacobsen er blevet rektor på Viby Gymnasium.Den nye vicerektor hedder Yago Bundgaard, er 40 år og kommer fra en stilling som pædagogisk leder på Odder Gymnasium.
I Odder beskæftigede Yago sig en hovedsageligt med IT og hvordan det kunne gøre undervisningen mere spændende og lærerig, og han underviste desuden i samfundsfag. Men nu kan Langkær glæde sig til at modtage ham som vicerektor, skriver Langkær Gymnasium på sin hjemmeside.
Yago søgte stillingen som vicerektor, da han synes at Langkær virker som en utrolig spændende skole. Han synes det er interessant, at Langkær har flere forskellige retninger og mange forskellige nationaliteter. Det gør skolens miljø mere interessant, og han glæder sig til at blive en del af det miljø.
Yagos forventninger
”Jeg har forventninger om, at der vil være en masse energi på skolen og en masse at tage fat på. Jeg har oplevet at der er tryk på, når man kommer på skolen,” siger han til langkaer.dk.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.