Før i tiden har det været muligt at ansøge om støtte i form af penge fra Samvirket for arrangementer lavet af foreninger i Gellerup. Dette er nu ændret. Det betyder, at hvis din forening skal søge om pengestøtte til nogle spændende arrangementer, som skal gavne beboerne i Gellerupparken og Toveshøj, så skal I være opmærksom på ansøgningsfristerne. I skal forberede jer i god tid, og I skal planlægge arrangementet et stykke tid i forvejen.
I skal også sørge for at have reklameret for den aktivitet, som man ansøger om penge til. Gellerup.nu vil være behjælpelige med dette, hvis der tages kontakt til Gellerup.nu. Vi er ovenpå Foreningernes Hus på Gudrunsvej 10A.
Hvordan skal jeg reklamere?
Hvis din forening søger om støtte til et arrangement, skal der reklameres mindst to steder, inden aktiviteten kan foregå. Efter arrangementet er afholdt, skal der afleveres en mini-artikel på en halv til en hel A4 side med billeder for at fortælle om, hvordan det hele er forløbet. Du kunne fortælle om den største oplevelse ved arrangementet, om det levede op til forventningerne, og om hvor mange deltagere der dukkede op.
Os på gellerup.nu hjælper gerne med renskrivning og opsætning af mini-artiklen. Tekst og foto vil muligvis komme på hjemmesiden gellerup.nu, samvirket.dk og i Skræppebladet.
Ansøgningsfristerne i år er d. 1. april, 1. juni, 1. september og 1. november.
Klik her for at få krav og ansøgningsskema.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.