I forhallen på Søndervangskolen kunne man høre flere børn deltage i en fælles morgensang fra kl. 10.00 i forbindelse med den årlige sangdag. Den blev indført som en tradition for alle skoleelever landet over i 2010, og den afholdes sidste fredag inden påskeferien.

Syngelyst
Der blev i alt sunget syv sange: ”I Østen stiger solen op”, ”Plant et træ”, ”Anemonesangen”, ”Den blå anemone”, ”Gi mig en knuser”, ”Under stjernerne på himlen”, ”Min første autograf” og ”Jutlandia”.
Lærere og elever fra indskolingen (0. – 5. årgang) kunne høre sangene, som blev sunget af Danmarks største børnekor, samt synge med på sangteksterne, der rullede hen over storskærmen i forhallen. Flere elever morede sig med hinanden og var meget engagerede.
Forskning og undersøgelser
Flere undersøgelser påpeger, at sang og musik medvirker til at forbedre børns læring i forhold sprogdannelse. På Søndervangskolen arbejdes der i indskolingen bl.a. med musik som et led i styrkelse af elevernes sproglige og sociale kompetencer, hvorfor sangdagen ligeledes markeres på skolen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.