Alle landets folkeskole lockouter deres lærere fra tirsdag morgen på grund af konflikten mellem Kommunernes Landsforening og Danmarks Lærerforening. Kun de få tjenestemænd og lærere uden for fagforeningerne bliver ikke lockoutet – det vil sige, at disse som udgangspunkt skal passe deres normale skemaer.
Tovshøjskolen har sendt et brev hjem til alle forældre om, hvad konflikten betyder for skolen, og der er desuden lagt midlertidige skoleskemaer ud på Forældreintra. Hjemmesiden vil være vigtig i kommunikationen, så skolen opfordrer forældrene til at gå ind på hjemmesiden hver dag.
Meget lidt undervisning
Konflikten betyder, at der kun vil blive undervist sted meget lidt, og der er ingen mulighed for pasning.

Børnene kan få undervisning i nogle timer i løbet af ugen, men kun hvor der er angivet et fag og en lærer på det midlertidige skema. De tomme felter i skemaet betyder, at barnet skal gå hjem.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.