Fredag havde Sigrids Stue åbnet op for en uhyggelig dag med ulækre zombier, skarpe hugtænder og farlige flagermuse. Det var et lockout-tilbud til de børn, som er ramt af de skolefrie dage, som præger hverdagene for tiden. Gellerup.nu var henne og se, om der var nok gys og gru på en overskyet fredag formiddag. Og det var der!  
Blodige snacks og giftige drikke
På Bentesvej 23, 3. tv, hvor Sigrids Stue nu befinder sig, var der pyntet op med uhyggelige billeder af vampyrer, hekse og spøgelser på væggene, og på bordet midt i stuen var der dækket op med blodige snacks og en giftig blå læskedrik. De kun tre, der deltog i gyserfredagen, havde travlt med at klippe flagermus og tegne et flot ouija-bræt, som var med til at sætte en god stemning i Sigrids Stue.
Ann-Sofie Christensen, som er projektkoordinator på Sigrids Stue, havde også taget mange uhyggelige bøger med til den uhyggelige formiddag, eksempelvis var der den klassiske Draculabog af Bram Stoker, som der var mulighed for at få læst op fra. Men hvorfor vælge et sådant uhyggeligt tema, som skal skræmme børnene?
Ann-Sofie fortæller: ”Det er faktisk en idé, vi fik fra dengang, vi holdt Fortælledag. Det er børnene, som havde mange gode historier med uhyggelige temaer, hvor der både var vampyrer, sorte huller og hekse. Så det er børnene, der har givet os idéen med at lave noget uhyggeligt!”
Der var dog ingen, der gik derfra alt for bange, kan vi fortælle, selvom Marie Lange forsøgte at beholde en oversavet fod fra en af børnene!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.