Togvognen imellem træerne ud til Ringvejen skaber undren. Hvordan er den endt i skoven? Vi vil gerne høre læsernes forslag.

Dybt inde i mellem træerne i skoven mellem Gudrunsvej og Ringvejen står en gammel forladt DSB-togvogn. Det er lidt svært at se, at det er en DSB-vogn, men nogle enkelte inskriptioner på den ene side afslører det. Togvognen må have stået der et stykke tid, da træer er begyndt at vokse ind i vognen og bøje sig efter vognens form.
Nogle har for en del år siden sat ild til vognen, og efterhånden er det bare skelettet, der er tilbage. Diverse ting er smidt ind i vognen og vidner om, at den er brugt til opholdssted for nogen. Der står blandt andet nogle brændte bildæk og en knallert.

Vi undrer os!
Vi undrer os over, hvordan en togvogn er kommet ind i skoven og hvem den eventuelt tilhører. Vi har spurgt omkring, men ingen ved, hvad den er blevet brugt til eller hvordan den er endt i skoven. En foreslår, at den er blevet brugt af en lokal automekaniker til opbevaring, men det besvarer stadig ikke spørgsmålet om, hvordan den er kommet ind i skoven. Der har måske ikke været så meget skov, da den kom til området, men det er efterhånden længe siden, der ikke var skov her.
Så her kommer læserne ind i billedet. Har nogle af jer forklaring på hvor den vogn kommer fra? Giv dit bud i feltet til højre, eller skriv til elsebethf@gmail.com
PS: Vognen er nok for gammel til at være en IC4 fra Ansaldobreda….

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.