Tovshøjskolen fik i april måned en ny skoleleder, Aase Nielsen. Selvom hun mødte op til en tom skole på grund af lockouten, så er Aase klar til at samarbejde med lærere og forældre omkring børnenes læring og udvikling.

Hun er gået fra Gjellerupskolen i Herning til Gellerup i Aarhus, og hun er klar til at tage fat i at gøre Tovshøjskolen til en ægte del af Gellerup og sikre målet om at give børnene den bedste start fra Tovshøjskolen som muligt.

Anerkend hinandens forskellighed
Det har været en hektisk forårsstart for Aase Nielsen. Hun hoppede direkte ind i både lockout og planlægningen af næste års undervisning. Men hun har haft en god og spændende oplevelse på Tovshøjskolen indtil videre.
Hun siger: ”Jeg kan rigtig godt lide at være her på stedet og i området, og jeg er blevet modtaget godt af alle. Jeg synes ikke, at området eller stedet lever op til de negative fordomme, der er omkring Gellerup. Dét, der er vigtigt, er at vide, hvem man er og så arbejde ud fra det. For man skal anerkende hinandens forskellighed, og nogle gange tager det bare tid.”  
Gellerup er fyldt med ressourcer
Aase har været skoleleder i 13 år i både Næstved og i Herning, og med en diplomuddannelse i ledelse føler hun sig godt rustet til at arbejde med Tovshøjskolen ambitiøst. Hun vil gerne gøre Tovshøjskolen til en vigtigere del af området og få folk til at vælge Tovshøjskolen til og ikke fra.

”Gellerup er fyldt med skjulte ressourcer, og jeg kan se, hvordan forældrene virkelig deres børn det allerbedste. Det er de bedste ressourcer, man kan ønske sig for børnene, og derfor skal vi gøre Tovshøjskolen til en del af lokalområdet,” siger den nye skoleleder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.