Nu bliver det endnu lettere at finde en sommerferie-aktivitet i Viby Syd. Aktiviteterne er nemlig kommet på Facebook, så har du alle muligheder for at holde øje med de kommende begivenheder, og bagefter at se billeder derfra.
Facebooksiden hedder: https://www.facebook.com/Sommerferievibysyd
Der er foreløbig oprettet to begivenheder – fodboldskolen og Store Legedag. Men Lejlighedsprojektet, som lægger tingene på Facebook, understreger, at det ikke er nok at tilmelde sig begivenheden via Facebook-siden. Man SKAL tilmelde sig på den gammeldags manér.
Hold derfor øje med plakater, det næste nyhedsbrev fra vibysyd.dk og andre steder, der fortæller, hvordan du tilmelder dig de enkelte aktiviteter.
Hvis du selv har taget billeder fra noget af det, som du har deltaget i, har du også mulighed for at lægge billeder og kommentarer ind på siden.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.