Gellerup fællesråd indkalder til generalforsamling torsdag d. 30. maj kl. 17.
Mødet finder sted i beboerhuset Yggdrasil, Dortesvej 35A.

På generalforsamlingens dagsorden er bl.a. valg af bestyrelsesmedlemmer. På valg er: Carl Marcussen, Torben Hartman og Mustafa Jama. Der skal også vælges dirigent, referent, revisor, og suppleant, og derudover skal årsregnskabet og bestyrelsens årsberetning godkendes.
Årsberetningen står bestyrelsesformand Helle Hansen for. Hun vil bl.a. fortælle om, hvordan Gellerup Fællesråd har været med til at få plantet 4000 krokus-løg foran Laden. Derudover har man med hjælp fra Gellerups Her og Nu-pulje iværksat et projekt, der skal gøre tunnelen under Silkeborgvej pænere at se på.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.