På onsdag den 29. maj er der mulighed for at se Hasle Bakker fra nye sider. Det sker, når hele to orienteringsløbs-arrangementer løber af stabelen med start og mål fra Bakkekammen ved P-pladsen for enden af Lenesvej.
Kl. 17.00 starter O-løbet ”Løb, find og Vind”, der er et O-løb kun for drenge. Løbet arrangeres af unge fra ”Fritidspatruljen” og ”Med unge øjne”.

Alle drenge i alderen 8-12 år er velkomne. Det er gratis at være med. Tilmelding fra kl. 16.30 i Beboerhuset Tousgårdsladen, Edwin Rahrs Vej 6b. Herfra fælles afgang til startstedet ved bakkerne på Lenesvej.

Efter turen er der fælleshygge med saft og en sød overraskelse. Løbet indgår i en serie af løb, hvor de næste afholdes den 5. og 12. juni og med mulighed for at vinde fine præmier.

Kl. 18.00 er der O-løb for alle, når Aarhus 1900 Orientering inviterer til åbent træningsløb i bakkerne med tilbud til både børnefamilier, begyndere og øvede løbere.

Der er start ved foden af Bakkekammen. Herfra sendes deltagerne med kort ud i terrænet på jagt efter rød/hvide postskærme. Ruterne vil være mellem 2 og 8 km med 10-20 poster. Der gives instruktion til begyndere.

Arrangementerne afholdes i et samarbejde med Den Selvejende Institution Hasle Bakker.