I april var en gruppe højskoleelever her i Gellerup for at skrive artikler til gellerup.nu. Men det var også en forberedelse til at besøge Palæstina og Israel – det gjorde de fra 19. maj og en uge frem.
To af højskoleeleverne, Karen Johanne Manniche og Tania Jacobsen, kommer på mandag tilbage for at fortælle om oplevelserne. Det sker på Gellerup Bibliotek mandag den 3. juni kl. 14.30. De to kvinder fortæller:
"I godt fire måneder har vi forsøgt at forberede os på det, der ventede os i det lille land med den komplicerede konflikt. Vi rejste derned, fordi vi havde et ønske om at blive oplyst om situationen dernede. I fem dage rejste vi rundt og talte med universitetsstuderende, journalister, politikere, aktivister og endda også en enkelt eks-terrorist.
Vi har fået fortællinger fra både palæstinensere, jøder og danskere – fortællinger der har overrasket os på alle måder. Vi har set ting der har forarget os og har har gjort os ubehageligt til mode, men også ting der har fået os til at smile," fortæller de to.
"Vi er kommet hjem med oplevelser der har gjort indtryk og som vil følge os resten af vores liv. Derfor vil vi gerne dele vores oplevelser med jer," siger de.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.