Omar Shirwac fra Puntland Diaspora Forum skriver om en fest i Foreningernes Hus:
16. august holdt vi en stor fest for Puntland Diaspora Forum. Festen handlede blandt andet om nationaldagen for Puntland, som blev oprettet for 15 år siden.
Både unge og voksne somaliere fejrede dagen sammen med os. Der blev holdt en masse taler og ringet rundt forskellige steder, blandt andet snakkede man også med præsidenten i Puntland.
Men bedst at alt kunne man se optræden af børn, som virkelig havde kulturen med sig, selvom de er født og opvokset i Danmark. Den traditionelle dans, som de unge piger fremførte, bragte virkelig smilet frem for det store publikum, som var til stede. 
Store fremskridt i Puntland
Det, der vækkede vores opmærksomhed, var da den tidligere premierminister i Somalia, professor Abdiweli Gaas, holdt sin tale, hvor han bl.a. snakkede om forvandlingen og fremtiden for Puntland. Han fortalte også om, hvor store fremskridt de har taget, og de vil forsætte, så vi kan få det bedste af det bedste for vores folk.
Der er valg i Puntland 8. januar 2014 hvor vi forhåbentlig får en ny præsident, som har gennemtænkt, hvad der skal ske for puntland de næste år, så vi kan få det bedst mulig sted vi kan være, og som kan sætte demokratiet i gang.
Læs om Puntland på Wikipedia

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.