Stemmerne er talt op, og fire unge fra Gellerup er valgt til kommunens ungebyråd. De fire er:
Fatima Abdalkader (37 stemmer), Sahra Abdirahman (27 stemmer), Mohammed Abdalkader (19 stemmer) og Saabirin Mohar (suppleant). Mohammed er fra Tovshøjskolen, de tre andre er fra Lykkeskolen.
De tre og suppleanten fra Gellerup starter deres arbejde torsdag, når de mødes med de andre 28 i kommunens ungebyråd. De mødes til introdag kl. 8.50-19.30 for at blive rystet sammen, og det har de fået direkte besked om.
De nye byrødder skal fungere som ungebyråd det næste år, hvor de jævnligt skal mødes til diskussioner. Byrådet kan komme med anbefalinger til det ‘rigtige’ byråd, og de lærer i løbet af året, hvordan demokratiet fungerer.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.