Nordgårdskolen er væk, nedbrydnings-folket er også draget væk med gravemaskinerne. Men tilbage står et gråt kæmpebjerg af materialer fra skolen. Mange har lagt mærke til bjerget, og på Samvirkets kvartalsmøde spurgte beboer Susanne Schmidt Sørensen om, hvorfor den store bunke ligger der.
Gellerupsekretariatets leder Per Frølund svarede:
"Ja, Børn og Unge (som skal bygge børneby på arealet, red.) undrer sig også over bjerget, så jeg skal over og forklare hvorfor det ligger der. Det handler om knust beton, som vil kunne bruges på de kommende stier, og måske som bunden på de nye veje i området."
Per Frølund understregede, at der ikke er noget af materialet, som er forurenet. Alle forurenede materialer er fjernet fra skolen, inden betonen blev knust.
Børnebyen skal i øvrigt bygges fra efteråret 2014. Man nåede ikke at så græs på arealet her i efteråret, men Per Frølund mente, at der vil blive sået græs til foråret.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.