Forventningerne til helhedsplanen i Gellerup kan også mærkes i City Vest. Det siger butikscentrets manager Anette Vestergaard Torp til Lokalavisen. Der er fire tomme lejemål ud af de i alt 65 butikker, men det er ikke et problem:
"Faktisk oplever vi en stor interesse for at komme ind i centret, og i dialogen med interesserede kan vi mærke, at folk ved, at der kommer til at ske nogle spændende ting i hele området med helhedsplanen," siger hun.
Busomlægning virkede negativt
Året 2013 endte i øvrigt på samme niveau som i 2012. Det vil sige en omsætning lidt over 570 millioner kroner i butikkerne, og et besøgstal omkring de tre millioner.
Busomlægninger i 2012 var med til at forringe omsætningen, fordi beboere fra blandt andet Toveshøj nu skulle skifte for at handle ind i City Vest. Tendensen er altså fortsat i 2013, omend centermanageren forventer, at det endelige resultat ligger lidt over 2012.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.