I biografen Øst for Paradis, Paradisgade i Aarhus vises på onsdag den 15. januar kl. 19 en film, som vil optage ikke bare palæstinensere, men alle, som interesserer sig bare det mindste for konflikten i Mellemøsten.
Aarhus’ nye kultur-rådmand, Rabih Azad-Ahmad, indleder filmen, som har titlen
Citronlunden.
Filmen, som har fået fem stjerner i både Politiken og BT, handler på overfladen om en citronplantage. Palæstinensiske Salmas nye nabo er den israelske forsvarsminister, der flytter ind over for hendes citronplantage på grænsen mellem Israel og Vestbredden.
Af sikkerhedshensyn skal Salmas citrontræer fjernes, men hun tager sagen helt til højesteret. Kampen påkalder sig interesse fra ministerens kone Mira, og mod alle odds udvikler hun og Salma et usynligt bånd.
Efter filmen serveres et glas vin eller saft til hygge og snak.

Billet til filmen koster 100 kr. incl. et glas vin eller saft efter filmen. Man køber billetter på paradisbio.dk eller ved indgangen.
Paradisets Engle og Øst for Paradis har arrangeret filmaftenen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.