Chadi Abdul-Karims kortfilm "Exit Neverland" er med i opløbet om at få den danske pendant til Oscarprisen, kaldet Robert-prisen.
Robert-prisen uddeles 26. januar. "Exit Neverland" er oppe mod fire andre film i genren ”Årets korte fiktion/animation”, hvor den skal konkurrere med ”2 piger 1 kage”, ”9 meter”, ”Goutte d’Or” og ”Seksten en halv time”.
"Bare det, at den blev nomineret, er et superlækkert klap på skulderen," siger Chadi selv om nomineringen.
Chadi Abdul-Karims film handler om tre drenge fra Gellerup, som er på vippen til at blive voksne. For det meste opholder de sig på en legeplads, hvor de keder sig og ryger joints. Et tyveri får store konsekvenser, fordi drengene ikke siger fra.
Filmen, der er en afgangsfilm på filmuddannelsen Super8 på Godsbanen, er instrueret af Chadi Abdul-Karim, skrevet af Rasmus Frøkjær og produceret af Christian Bank Enevoldsen. Den havde sin premiere i Gellerup 3. december 2013.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.