Gellerup Bibliotek har to musikalske arrangementer i næste uge – i begge tilfælde er "hovedkoncerten" på musikstedet Radar, og biblioteket serverer to halve timers smagsprøver.
Tirsdag den 21. januar kl. 13.30 kommer Ulvetimen og giver smagsprøver på deres musik – før de samme aften spiller på Radar. Ulvetimen lægger vægt på lyrikken, og ud af teksterne kommer musikken. Ulvetimen krydrer teksterne med sørgmodig og ofte underspillet melankoli med referencer fra både Norden og den amerikanske folk-scene.
22. januar kl. 15 er Suns of Satan på programmet. Der er ikke tale om dødsmetal eller noget i den retning, men skrøbelige vokaler og stille, eksperimenterende keyboard-musik. Kraftwerk og Tom Waits nævnes som inspirationskilder. Duoen spiller på Radar tirsdag den 21. januar.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.