Vejledningscentret for udannelse og arbejde er lukket – men samtidig oprettes Get2Ed, som er et nyt tilbud tilbud til unge og deres forældre, og som kan trække på de gode erfaringer fra Vejledningscentret.
De unge og deres forældre kan også vente at se kendte ansigter i vejledningen.
Ahmad El-Ahmad er blevet ansat som uddannelsesvejleder i et samarbejde mellem Fritidscenter Gellerup Toveshøj og det boligsociale sekretariat, og Mahmoud Haibe Hassan er blevet ansat som Forældrevejleder – et projekt i samarbejde med Brug For Alle Unge under Undervisningsministeriet.
Vælge og gennemføre
Ahmads og Haibes arbejde skal gøre det muligt, at unge gennemfører en uddannelse, men også at de vælger den rigtige uddannelse. Det skal Get2Ed hjælpe de unge med.
Her kan unge få den nødvendige viden om muligheder og begrænsninger, til at træffe de rigtige valg om uddannelse og job. Vejledningen skal desuden hjælpe de unge med at danne et netværk blandt forældre, lærer og pædagoger, der kan være støttende i svære tider.
Get2Ed får sin officielle start mandag den 3. februar.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.