Selv om det var Ahmed Yusuf, der løb af med Samvirkets Pris 2014, så var det et udtryk for, at der var fem rigtig gode kandidater til prisen. I alt var fem nomineret, og her er begrundelserne for, hvorfor de øvrige fire også kunne have vundet prisen.

Maher Taha
Maher Taha er altid klar til at hjælpe og rådgive folk i Gellerup og Toveshøj, også selv om han ikke længere bor i området. Han bruger meget af sin fritid som frivillig her i området. Maher gør en stor forskel, ikke mindst i foreningen Det gule hus’ Venner, hvor det i praksis er ham, der har styr på f.eks. mændenes kortaftener.
Maher er også altid parat til at stille op, når det gælder om at sikre ro og orden i området, som en del af beredskabet. Han holder sig aldrig tilbage for at kæmpe for de værdier, som han tror på, til gavn for beboerne i Gellerup & Toveshøj. For dette store engagement er Maher nomineret til Samvirkets Pris.
Lamia Kadoura
Lamia Kadoura er en ildsjæl, der igennem mange år har gjort en stor forskel for børn, unge og ældre i Gellerup og Toveshøj. Er der nogen, der kan skabe aktiviteter som frivillig leder, så er det Lamia. Vi skal her blot nævne svømning, cykelkursus, håndbold, folkedans, lejrture for pigerne (som pigerne stadig efterspørger år efter år). Hun er i øjeblikket kasserer hos Kvinder og Børn Nicheforening – som hun også har været med til at stifte.
Vi har alle fornøjelsen af al det overskud, som denne utrolige kvinde deler ud af. Alt i alt skaber Lamia med sit smittende smil, der aldrig ser ud til at høre op, en god stemning, som har fået Gellerup og Toveshøj til at blomstre.
Trille LucassenTrille Lucassen er en klar kandidat til Samvirkets pris. Hun gør en ganske særlig forskel via sit daglige engagement i Gellerup og Toveshøj. Det er både i hverdagen, men også til mærkedage i området som f.eks. grundlovsdag. Trille agerer i en meget travl hverdag med mange udfordringer, og tackler det godt.
Trille formår med Cirkus Tværs og aktiviteterne på A-Toget at få alle til at føle sig velkomne og værdsat, uanset om du er barn eller voksen. En hel unik personlighed, som vi sætter meget stor pris på!
Niels Hviid
Niels Hviid gør en forskel i Gellerup og Toveshøj ikke alene ved sin væremåde og sin åbenhed, men også ved sit store engagement. Vi ser ofte Niels deltage i mange aktiviteter i området – også uden for kirken.
Der er stor respekt omkring Niels på tværs af kulturer, og Niels formår at samle folk på tværs. Niels har et stort netværk, et netværk som altid møder ham engageret og positiv.
For Niels’ ganske særlige åbenhjertige tilgang nomineres han til Samvirkets Pris.
Indstillingerne er skrevet af de personer, der har foreslået kandidaterne, og Samvirkets Styregruppe har derefter nomineret og til sidst afgjort.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.