Musikerne Dicte, Maher Mahmoud, Dennis Ahlgren og Houssam Zamzam har aldrig mødt hinanden. Alligevel spiller de snart koncert sammen på Café Roma i Bazaren.
Den 5.-8. februar samles de fire musikere i Foreningernes Hus. Her får de fire dage til at blande deres forskellige musikalske baggrunde og lave helt ny musik – sammen! Resultatet kan opleves 8. februar ved to koncerter hhv. på Café Roma i Bazaren og på spillestedet Radar i Aarhus C.
Til sammen har de fire dygtige musikere stor erfaring og har spillet utallige koncerter i både Danmark og udlandet. Alligevel bliver det en spændende udfordring for dem at komponere ny musik, der rummer alle fire deltageres musikalske baggrunde.
Projektet Jammin’ foregår for tredje gang i Foreningernes Hus, og til april kommer fire nye musikere på besøg for at skrive musik og give koncerter, der går på tværs af musikkulturerne.
Se mere på www.rosa.org og facebook. com/jammindk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.