Sigrids Stue søger kvinder og piger, der lyst til at være kreative. Og lære nye håndværks teknikker og videregive gamle håndværks teknikker og traditioner.
Sigrids Stue ønsker at skabe et rum, hvor kvinder med forskellige kulturelle baggrunde både kan lære af hinanden og bidrage med egen viden og kunnen. Samtidig håber vi at kunne viderebringenogle af de traditionelle håndværk til en generation af yngre kvinder.

Sigrids Stue og tekstildesigner Mie Nygaard Thomsen inviterer til workshops, som sætter fokus på de traditionelle håndværk og hvordan disse kan kombineres på tværs af kulturer og videreudvikles til nutidige designgenstande.
På disse workshops kan kvinder på tværs af generationer og kulturer mødes og skabe nye nutidige designudtryk med udgangspunkt i de mangeartede kulturelle traditioner, der er i området indenfor håndværk.
Kender du nogen, der kunne tænke sig at være med, så fortæl dem om det. Workshopforløbet starter i uge 8 og vil foregå hver mandag kl 10-13 i Yggdrasil. Første gang er altså mandag den 17. februar.
Har du lyst til at være med eller har spørgsmål, så kontakt Stine tlf. 52303882 eller Katrine på tlf. 60153458.

Vi er også at finde på Facebook og www. sigridsstue.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.