På onsdag18. juni er der idemøde om at undgå hærværk. Læs nederst i artiklen her.
Ulla Bording Jørgensen er leder af tryghedsvandringer og blokambassadører i den boligsociale indsats. Hun skriver her om arbejdet – og de kommende stillinger som blokambassadører:
Tryghedsvandringer – Hvad kan vi ændre på, så ingen får lyst til at ødelægge noget? Hærværk sker oftest, hvor der er mørkt, hvor træer og buske dækker for udsynet, eller hvor der sjældent kommer nogen forbi. På fælles vandringer for politi, varmemestre, kommunens ansvarlige og beboere vil vi se på området og aftale, hvad der skal ændres.
Blokambassadører – Det er også dig, der betaler. Nogle beboere ved ikke, at de via huslejen også betaler for at få repareret hærværk, og nogle ved ikke, hvad de selv kan gøre. Derfor skal der ansættes 19 blokambassadører. De skal tale med beboere og bakke op om, hvad beboere selv kan gøre overfor hærværk, indbrud og utryghed.
Vil du arbejde med at tale med beboere om at undgå hærværk? Fra august bliver 19 stillinger som blokambassadører slået op. Det er skånejobs for førtidspensionister fra Toveshøj og Gellerupparken. Vi søger dig, der er dygtig til at kommunikere respektfuldt med andre mennesker, og som har lysten og modet til at sætte hærværk og ansvar på dagsordenen hos alle beboere. Se mere til august.
Kom med dine ideer til at undgå hærværk på idemøde d. 18. juni kl. 17-20. Hvad kan man som beboer egentlig gøre for at få mindre hærværk? Og hvad kan blokambassadørerne arbejde med, for at der opstår flere handlemuligheder for beboere i forhold til hærværk? Som beboer har du måske gjort dig mange tanker om disse ting.
Derfor er du inviteret til et idémøde onsdag den 18. juni kl. 17-20 i Det boligsociale Sekretariat, Gudrunsvej 10A (der hvor advokaterne var før).

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.