Et af de største danske rap-navne er sikret til Gellerups dimissionsfest torsdag aften i Foreningernes Hus:
Marwan kommer forbi og giver et par numre – mon ikke de er fra hans nye meget roste CD, MARWAN?
Det er et skulderklap til Gellerup, at han overhovedet kan komme, for han havde andre ting i sin kalender, men han ændrede beslutningen og meddelte, at han gerne vil deltage i dimissionsfesten – netop fordi det er Gellerup!
Det fortæller uddannelsesvejleder i Get2Ed, Ahmad El-Ahmad, som sammen med en masse unge frivillige er med til at arrangere festen.
Til festen i morgen kommer 30 unge studenter og andre med eksamenspapirer. De får diplomer, en festlig aften, taler fra kulturrådmand Rabih Azad-Ahmad og rektor Anders Østergaard, og desuden anerkendende blikke fra deres forældre, som også er inviteret med.
Ung taler
En af de unge studenter – Safa Edwan fra Langkær Gymnasium – skal i øvrigt holde tale på de unges vegne. Det er første gang i Gellerups nu fire-årige tradition med dimissionsfester, at de unge selv tager ordet.
Der bliver også et videoindslag, blandt andet fra Langkær Gymnasium, hvor mange af dimittenderne kommer fra. Videoen er lavet af Filmprojekt Gellerup.
Selv om der er lige så mange unge i år som sidste år, som skal hædres, så kunne der faktisk have været endnu flere deltagere – men de befinder sig torsdag aften på den traditionsrige tur i "studentervognen", der tager rundt til studenternes familier. 
Til gengæld kommer der en del andre unge fra 9. og 10. klasse, der er inviteret med – og vi gætter på, at Marwan sikrer fuldt hus i Foreningernes Hus? 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.