Blandt bydelsmødrene i Gellerup er der en løssluppen stemning, og der er lagt op til fest denne fredag formiddag. Der er ingen "lektier" på programmet, for i dag skal 13 nye bydelsmødre hædres og have diplomer. I hvert fald de, der ikke allerede er rejst på ferie.
Men en del af de "gamle" bydelsmødre er her også for at fejre, at det nye hold bydelsmødre har gennemført forårets kursus.
Påtager sig ansvar
Byrådsmedlem og formand for ligestillingsrådet, Maria Sloth (Enhedslisten) fremhævede i sin tale det ansvar for lokalområdet, som bydelsmødrene har påtaget sig – det, at de gør en forskel i området og engagerer sig. Hun roste, at bydelsmødrene før kommunalvalget stemte dørklokker og fik flere til at stemme.
Maria Sloth overrakte diplomer til de otte, der var til stede, og bydelsmødrenes sekretær Lone Hedelund læste en hilsen op fra Bydelsmødrenes landsorganisation.
Madammer!
En overraskelse bankede på køkkendøren i Yggdrasil, og en "Winnie" fra foreningen Ros & Berømmelse genemførte et lille kursus i at klappe hinanden på skulderen og lave andre sjove ting. Hun udnævnte dem også til at være "Bydelsmadammer 8220". Hende ville mange bydelsmødre gerne fotograferes sammen med.
Nu er der dømt sommer, men fredag den 15. august er der igen åbent hus kl. 10-12 i Yggdrasil.
De 13 nye
Følgende er uddannet i foråret 2014:

 • Amisa Mohamed
 • Fadime Gültekin
 • Istanbul Ibrahim
 • Farhiom Mohamed
 • Nasra Khalif
 • Maysa Hassanein
 • Halimo Abdi
 • Anab Ahmed
 • Sergül Polat
 • Farhiyo Abukar
 • Fadumo Mohamed
 • Nariman El-Kaatib
 • Halima Yusuf

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.