19 stillinger som blokambassadører kan nu søges. Det er skånejobs for førtidspensionister fra Toveshøj og Gellerupparken. Vi søger dig, der er dygtig til at kommunikere respektfuldt med andre mennesker, og som har lysten og modet til at sætte hærværk og ansvar på dagsordenen hos alle beboere. Hver person får en arbejdstid på fem timer om ugen.

Blokambassadørernes mål
Målet med blokambassadørerne er at skabe mere tryghed og ejerskab for beboerne. Det handler om at gøre tingene gennemskuelige og give hver beboer flere handlemuligheder.

Alle beboere i en boligforening er i princippet medejere, men det er ikke altid, at man føler sig som ejer.  Når man ikke kan gennemskue, hvordan boligforeningen fungerer, kan blokambassadøren hjælpe med at informere om, hvordan man kommer igennem som beboer og bliver hørt.

Et stærkere naboskab, hvor hele opgangen støtter hinanden og siger fra overfor hærværk og ballade er også et mål. Blokambassadørerne vil tale med beboerne og støtte op om, hvad beboere sammen kan gøre overfor hærværk, indbrud og utryghed.

Sådan søger du jobbet
Kontakt Leder af Blokambassadører og Tryghedsvandringer, Ulla Bording Jørgensen, i Det boligsociale sekretariat Gudrunsvej 10A (Den hvide gård, hvor advokaterne var før). Eller på telefon: 6155 8561 eller e-mail: ulbo@bbbo.dk. Kom og få en snak om arbejdet, og om hvordan det passer til dine forventninger.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.