Linje 15 har alligevel fået et stop tæt på Gudrunsvej – takket være en henvendelse til Midttrafik.
Buslinjen er blevet omdirigeret til at køre uden om Gudrunsvej indtil 2015 grundet vejarbejdet. Busstoppet ved krydset mellem Edwin Rahrs Vej og Åby Ringvej var udset til at skulle benyttes. Dette gav imidlertid anledning til problemer for de ældre beboere, som enten skulle benytte busstoppet ved Bentesvej eller gå den tilsvarende lange tur til ringvejskrydset.
Der er imidlertid blevet rettet op på det nu. Ønsket om, at det gamle busstoppested på Edwin Rahrs Vej, tæt på Gudrunsvej/Lenesvej, nu er genåbnet.

Det var en bevæget beboerformand på Toveshøj, Anett Sällsäter Christiansen, der kunne meddele, at Midttrafik har imødekommet hendes henvendelse om busstoppets beliggenhed med øjeblikkelig virkning.
"Jeg mødte en ældre herre, der bor på Gudrunsvej sammen med sin kone. og det er han glad for. Men han var ked af gangafstanden til bussen. Jeg lovede at skrive til Midttrafik," fortæller Anett Sällsäter Christiansen.
Som sagt, så gjort. Sidste tirsdag kom der svar fra Midttrafik.
Efter henvendelse fra Brabrand Boligforening med ønske om midlertidige stop for linje 15 i begge retninger på Edwin Rahrs Vej ved Gudrunsvej tages de i brug fra tirsdag den 15. juli kl. 12.00, og det midlertidige stop på Åby Ringvej ved linje 6A betjenes ikke længere fra og med onsdag den 16. juli.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.