Samvirkets pulje har ligget stille i det første halve år, fordi betingelserne for at få støtte er blevet lavet om. Men nu er de nye retningslinjer kar, og man kan faktisk godt søge penge til aktiviteter, der allerede er overstået.
Fremover handler det ikke kun om enkeltstående arrangementer, når foreningerne skal søge penge. Når de udfylder ansøgningsskemaet, kan de også skrive faste aktiviteter på og notere, om det er tværgående aktiviteter.
Samvirket har sendt et nyhedsbrev ud, som fortæller om formålet med at give tilskud:

  • Et større fokus på udviklingen af foreningerne og den frivillige indsats i Gellerupparken og Toveshøj.
  • At viden og erfaringer i den enkelte forening efterfølgende forankres i praksis.
  • At styrke mangfoldigheden blandt foreningsmedlemmer og bredden af aktiviteter.

Alle foreninger, der har mindst 51 procent af deres medlemmer boende i Gellerupparken og Toveshøj, kan søge om tilskud. De skal desuden have et CVR-nummer, de skal aflevere tillskudsregnskab, og de skal aflevere mindst en artikel til Gellerup.nu.
Kontakt foreningskoordinator i Samvirket, Wissal El-Arid, for at få mere at vide og få tilsendt skemaer. Alle de foreninger, der er registreret i Samvirket, har allerede fået skemaer og retningslinjer, og i øvrigt vil skemaerne snart dukke op på hjemmesiden www.samvirket.dk.
Fristen for at søge er 8. august. Der kan søges to gange om året, og næste gang bliver midtvejs i ‘halvåret’, nemlig 1. oktober.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.