Så er de her igen, de rødhvide landsholdsfarver på ACFCs fodboldbane midt i Gellerup. 82 fodboldtrøjer fra Dansk Boldspilunion er trukket på lige så mange børn og unge fra Gellerup, og deltagerne dominerer billedet hele ugen med glade råb og effektive tacklinger.
Det er altså igen tid til fodboldskole, den fjerde af slagsen i samarbejde mellem ACFC og DBU. Den plejer at ligge i starten af sommerferien, men er rykket, så Ramadanen er overstået, og børnene har mere energi.
Afif Abdallah, formand for fodboldklubben ACFC, er rigtig godt tilfreds med fodboldskolen, som også denne gang har hævet deltagerantallet. Sidste år var der 80, i år altså 82.
Fremgangen ligger især hos pigerne – de har "skubbet" de drenge ud, som ikke fik tilmeldt sig i god tid.Sidste år var der for første gang piger med på fodboldskolen, nemlig 13, men i år er tallet mere end fordoblet til 28 piger.
Det tegner godt for pigefodbolden i Gellerup. Men der er stadig et flertal af drenge, som bruger ugen til at blive bedre til at tackle, score og drible.
Fodboldskolen er hver dag mellem 9 og 14, og den slutter fredag.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.