Idræt+ åbner op for tilmeldingen til efterårets fodboldtræneruddannelse. Uddannelsen er for unge mellem 15 og 23 år, som er bosiddende i en af de udsatte bydele, eller som gerne vil være træner i en forening der hører til et af de områder.
Du kommer til at arbejde med fodbold- og trænerfærdigheder, pædagogik og kommunikation i forbindelse med undervisningen, hvor du også selv vil deltage aktivt.
Fodboldtræneruddannelsen er et gratis tilbud, der finder sted den 6. september, 13. september og 20. september. Alle dage er fra kl. 11 til 17, og foregår på banerne ved Tovshøjskolen, Janesvej 2, 8220 Brabrand, hvor du skal møde omklædt.
Du kan høre mere om uddannelsen på www.idraetplus.dk/aarhus og tilmelde dig senest den 1. september på

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.