Med undertitlen "når kulturer mødes" afvikler Bazar Vest markedsdag lørdag den 30. august i tidsrummet kl. 12 til 16. På programmet er musik, dans og modeshow på parkeringsarealet i bunden af bazaren.
Fra start varmes der op med gratis kaffe, vafler og kage, og en halv time senere er der afrikansk dansemusik ved gruppen "Shungu".
Senere er der en times modeshow, hvor nyt og gammelt mødes. Butikkerne, der sender deres modeller og kreationer på den røde løber, er Glamour Fashion, Genbrugsland, Bazarstof og 1000 ting.
Modeshowet erstattes af dansk folkedans og endnu en Jammin Koncert, hvor de deltagende musikere denne gang er Anna Brøndsted, Cahit Ece, Mads Bjørn og Ahmade Chap. De spiller 45 minutter fra kl. 1430.
Butikkerne i bazaren præsenterer billige tilbud i dagens anledning. Fra Genbrugsland er alle varer f.eks. sat ned til halv pris, og det nye Fitness World tilbyder gratis medlemskab inden åbningen om knap en måned.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.