Fra døgnrapporten hos Lokalpolitiet Aarhus Vest:
Torsdag kl. 12.08 fik vi en anmeldelse om tyveri fra en postbil, hvor man havde knust en rude og efterfølgende stjal tre pakker fra bilens varerum. Politiet  fik mistanke til en 17-årig dreng, som er kendt for lignende forbrydelser.
Under visiteringen af denne dreng fandtes han i besiddelse af en peberspray, hvorfor han på stedet blev sigtet for overtrædelse af våbenloven. Med hensyn til at fastslå, om han var gerningsmanden til tyveriet fra postbilen, vil der efterfølgende foregå en grundig efterforskning. Ind til videre er han mistænkt.
Hash og motorcykel
Kl. 16.15 blev en 23-årig mand sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer, idet han fandtes i besiddelse af 0,8 gram hash, under hans færden på Edwin Rahrs vej ved Bazar Vest.
Den 22 august fandt lokalpolitiet en værdifuld motorcykel af mærket BMW F800GS. Ved efterforskning har vi nu kunnet sigte en 18-årig mand for hæleri. Han havde fundet motorcyklen ”og ville sikre den ikke faldt i de forkerte hænder”, hvorfor han havde låst den inde i et kælderrum.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.